Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tutkintotavoitteiset koulutukset

Johdatko yritystäsi menestykseen? Haluatko että kauppasi on huomisen menestyjä? Haluaisitko keskittyä nykyistä enemmän toimintanne kehittämiseen? Tunnetko välillä että "hyvät neuvot olisi nyt tarpeen".

Jos vastasit "kyllä" useimpaan väittämään, niin Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ja siihen liittyvä valmennus voisi olla ratkaisu. Valmennus ohjaa sinua kehittämään yritystoimintaasi vastaamaan kilpailun haasteisiin juuri niissä osa-alueissa, jotka ovat sinun kaupallesi tärkeitä. Irrottaudu hetkeksi kaupan arjesta ja tuuleta ajatuksiasi yhdessä osaavien kollegojen kanssa. Valmennuksen suoritettuasia ja viisi vuotta kauppiaana toimittuasi voit hakea diplomikauppiaan arvonimeä.

Tavoite

Voidakseen selvitä toiminta- ja kilpailuympäristön muutoksista kauppiaan on kyettävä kehittämään sekä itseään että yritystään. Kauppiaan on kyettävä kartoittamaan yrityksensä nykytilanne ja muodostamaan näkemys tulevaisuudesta koko yrityksen osalta jotta hän osaa valita oikeat painopisteet ja toimenpiteet kehittämiselle. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on työväline kauppiaan itsensä, oman yrityksen ja laadun kehittämiseen.


Kohderyhmä

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille tai palkatuille johtajille, jotka johtavat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti koko yritystä, sen yksikköä tai tytäryhtiötä. Tutkinnon suorittaja on johtanut ja kehittänyt yritystään tai yksikköään usean vuoden ajan. Hän vastaa yrityksen toiminnasta ja vaikuttaa omilla päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen.


Koulutuksen kesto

Opiskelu sekä tutkinnon suorittaminen määräytyvät yksilöllisesti. Koulutuksen kesto on keskimäärin noin 1,5 vuotta. Opiskelijan aiemmin hankittu ammatillinen osaaminen vaikuttaa koulutuksen kokonaiskestoon.


Aikataulu ja sijainti
Amiedu, Valimotie 8, Helsinki
6.11.2018

Pääsisältö ja toteutustapa

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon osat ovat seuraavat:

Kaikille yhteiset tutkinnon osat:

  • Yrityksen strategian kehittäminen
  • Oman johtamisosaamisen kehittäminen

 

Valinnaiset tutkinnon osat, joista tutkinnon suorittaja valitsee kaksi:

  • Asiakkuuksien kehittäminen
  • Osaamisen kehittäminen
  • Talouden kehittäminen
  • Prosessien kehittäminen
  • Työyhteisöjen johtaminen
  • Verkostojen johtaminen

 

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus hakijalle sekä hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arvioissa huomioidaan myös hakijan työpaikan kehittämistarpeet. Arviointien pohjalta tehdään yhdessä työpaikan kanssa suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Tarvittava ammattitaito hankitaan pääasiassa työtehtävissä. Työssäoppimista tukevat teoriaopinnot valitaan henkilökohtaisten ja työpaikan kehittämistarpeiden mukaan.

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja lähiopintoja on 12 pv. Etäopiskeluun sisältyy ohjattua etäopiskelua, verkko- ja itseopiskelua. Lähiopetus toteutetaan 2-3 päivän lähijaksoina.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta.

K-kauppiaiden kokemukset yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta.

Hakeminen
Haku koulutuksiin tapahtuu extranetin kautta tästä.

Kirjautuminen tapahtuu seuraavilla tunnuksilla
käyttäjätunnus: kryhma
salasana: tutkinto

Hinta
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Lisätietoja
Mirkku Niemi
kouluttaja
Muutosvalmennus
puh. 020 7461 243
mirkku.niemi@amiedu.fi

Asiakaspalvelu
(ma-to klo 8-15.30, pe klo 8-14)
puh. 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.