Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Viestintäkoulutus kauppiaille

Lähi/Monimuotokoulutus

Tulosta viestinnän keinoin:
Asiakkaat tekevät tänä päivänä kuluttamiseen liittyviä päätöksiä julkisen kuvan ja sosiaalisen median keskusteluiden perusteella. Pärjätäkseen tässä kilpailussa yritysten ja yrittäjien tulee hallita sekä perinteisen että sosiaalisen median taidot.

Tavoite

Järjestämme kauppiaille maksuttoman viestintäkoulutuksen, jossa saat käytännön työkaluja ja neuvoja erilaisiin viestintätilanteisiin sekä tutustut K-ryhmän viestintäperiaatteisiin ja -ihmisiin. Koulutuksen jälkeen osaat muuan muassa lähestyä paikallista mediaa sekä hyödyntää toimittajien tapaamiset. Opit myös eri sosiaalisen median kanavien hyödyntämisen sekä sen, kuinka toimia mahdollisissa kriisitilanteissa.


Kohderyhmä

Kauppiaat


Koulutuksen kesto

1 päivä


Aikataulu ja sijainti

3.9.2019 Lahti
25.9.2019 Turku
8.10.2019 Seinäjoki
22.10.2019 Joensuu


Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutuksessa syvennytään seuraaviin teemoihin:
• Viestinnän ilmiöitä ja trendejä. Miten kaupat viestivät tänä päivänä? Miten viestinnän ilmiöitä ja trendejä ja -mahdollisuuksia voisi hyödyntää oman kaupan toiminnassa?
• Miten rakennan tehokkaan viestin ja tarinan? Minkälaiset tarinat jäävät mieleen ja puhuttelevat asiakkaita – entä kaupan parissa työskenteleviä tai paikallismedian toimittajia?
• Median kohtaaminen. Mitä tehdä kun, toimittaja soittaa? Miten paikallista mediaa voisi lähestyä itse?
• Sosiaalisen median kanavien hyödyntäminen kaupan arjessa. Sosiaalisen median kautta voi tavoittaa asiakkaat suoraan - miten tehdä se mieleenpainuvasti ja tehokkaasti? Mitä asiakkaat odottavat kaupalta sosiaalisessa mediassa?
• Kriisiviestinnän ABC. Aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Miten näissä tilanteissa tulisi viestinnän osalta toimia? 

Hinta
Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiö tukee koulutusta ja se on osallistujille ilmainen. Mahdolliset matka- ja majoituskustannukset jokainen maksaa itse.

Ilmoittautuminen
Lahti 3.9.2019: ilmoittaudu tästä
Turku 25.9.2019: ilmoittaudu tästä
Seinäjoki 8.10.2019: ilmoittaudu tästä
Joensuu 22.10.2019: ilmoittaudu tästä

 

Lisätiedot
Cecilia Jern
cecilia.jern@k-kauppiasliitto.fi
 
Koulutus on tarkoitettu kauppiaille ja se järjestetään, mikäli vähintään 10 henkilöä ilmoittautuu.