Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Somekoulutusklinikat

1009
Verkkokoulutus/Teams/Webinaari/Video

Tule mukaan rakentamaan yhdessä K-ryhmän ja K-kauppojen hyvää mainetta sekä lisäämään asiakkaiden kiinnostusta omaa kauppaa kohtaan!

Käy katsomassa myös syksyn 2022 koulutustallenteet löydät ne KauppiassivuiltaK-netistä ja Deskistä. Kevään 2023 koulutukset täydentävät koulutuskokonaisuutta.

Tavoite

Klinikoiden tarkoituksena on tarjota kaupoille työkaluja viestinnän sekä some-markkinoinnin tulokselliseen tekemiseen. Koulutuksissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä sosiaalisen median viestinnästä, maksetusta mainonnasta sekä niiden käytöstä kauppatasolla.


Kohderyhmä

kauppiaat, somevastaavat


Koulutuksen kesto

Koulutusklinikan rakenne

  • 45min koulutus + 15min aikaa kysymyksille

Aikataulu ja sijainti
Teams
31.1.2023 klo 10-11
Teams
22.2.2023 klo 13-14
Teams
29.3.2023 klo 13-14

Pääsisältö ja toteutustapa

Some -markkinoinnin perusteet

Sosiaalinen media on kaupan liiketoiminnan tukena ja asiakassuhteita rakentamassa. Kouluttajana on Keskon kauppakohtaisen markkinoinnin asiantuntija Tiina Halli.

Valmennuksen tavoitteena on antaa K-Kauppiaalle valmiudet toimia tavoitteellisesti yritys-Facebookissa ja -Instagramissa. Ymmärrät, miksi olemme yrityksenä mukana sosiaalisessa mediassa, miten tavoitteellistat kaupan some-tilit ja minkälaisia asioita on hyvä ottaa huomioon yritystilinä toimimisessa. Tämä koulutus tallennetaan.

Valmennuksen sisältö:

  • Miksi olemme K-kauppiaina somessa?
  • Miten innostat oman henkilöstön mukaan someen?
  • Näin teet tavoitteellista somea – resursointi, budjetointi, sometiimi.
  • Some-tilien perustamisen ja hallinnoinnin tärkeät huomiot
  • Datan hyödyntäminen some- markkinoinnissa
  • Työnantajamielikuva

 

31.1.2023 klo 10-11 Ilmoittaudu tästä

Mikä trendaa Metassa? Facebookin ja Instagramin ajankohtaiset

Mikä trendaa Metassa? Facebookin ja Instagramin ajankohtaiset -koulutuksen tavoitteena on valmentaa K-kauppiaita ja kauppojen some-vastaavia henkilöitä yhä varmemmiksi omassa roolissaan. Tässä valmennuksessa päivitetään viimeisimmät kanavakohtaiset trendit, vaatimukset ja ajankohtaiset ominaisuudet. Lisäksi valmennukseen poimitaan kattavasti sisältöesimerkkejä läpi omien ketjujen. Tunnin valmennuksen jälkeen olet ajan tasalla siitä, millainen sisältö ja minkälaisilla lainalaisuuksilla Metan kanavissa (Instagramissa ja Facebookissa) toimii parhaiten – saat heti käytäntöön vietäviä vinkkejä!

Kannattaa tulla kuulolle, sillä saamme koulutuksessa K-Market Siltiksen vinkkejä some-tekemiseen!

Tämä koulutus on rakennettu viime syksyn some koulutusten päälle. Mikäli et ehtinyt syksyn koulutuksia katsomaan, tai Facebook ja Instagram tekeminen on vasta alussa, suositellaan katsomaan Strategia ja sisällöt Facebookissa ja Instagramissa tallenne ennen koulutusta. 

22.2.2023 klo 13-14 Ilmoittaudu tästä

Näin luot ja julkaiset lyhytvideosisältöä

Tässä valmennuksessa perehdytään käytännöntasolla lyhyiden videoiden luomiseen. Mistä lähtökohdista suunnittelu kannattaa aloittaa, minkälaista materiaalia kuvata ja luodaan alusta asti yksi TikTok sisältö sovelluksen omaa editoria käyttäen. Koulutuksessa Kurion kouluttaja näyttää konkreettisesti esimerkkiä ja valmennuksessa on mahdollisuus harjoitella samaan aikaan oman sisällön avulla. Katso myös menneiden koulutusten tallenteet!         

Toimi näin ennen koulutusta: Ota 3 lyhytvideota kaupastasi ennen koulutusta. Niiden avulla pääset harjoittelemaan julkaisun tekoa samalla kun kouluttaja tekee omaansa. Koulutus on nopeatempoinen, joten siinä ohessa tulee kiire jos ei videoita ole valmiina.

Valmennuksen sisältö:

  • Lyhytvideon tekeminen yhdessä kouluttajan kanssa
  • Kanavakohtaisten (Facebook ja Instagram) erojen nostot.

 

29.3.2023 klo 13-14 Ilmoittaudu tästä

Tallenteet
Syksyn 2022 koulutustallenteet löydät Kauppiassivuilta, K-netistä ja Deskistä.

Lisätietoja
viestinta@kesko.fi

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen Keskon viestintään sähköpostitse (viestinta@kesko.fi) - näin kouluttajat pystyvät paremmin vastaamaan osallistujien täsmätarpeisiin. Mikäli toivot henkilökohtaista palautetta kauppasi sosiaalisen median läsnäolosta ja sisällöistä, laitathan tiedot oman kauppasi some-kanavista kouluttajille etukäteen (viestinta@kesko.fi), niin he voivat tutustua niihin.


Hinta
Maksuton