Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Mediaviestinnän koulutus – Näin asioit onnistuneesti median kanssa

1009
Verkkokoulutus/Teams/Webinaari/Video

Tule mukaan rakentamaan yhdessä K-ryhmän ja K-kauppojen hyvää mainetta sekä lisäämään asiakkaiden kiinnostusta omaa kauppaa kohtaan! Koulutusta luotsaa asiantuntijatoimisto Milttonin Suomen parhaimmat kouluttajat yhdessä Keskon asiantuntijoiden kanssa.

Tavoite

Media on tehokas väline rakentaa mainetta ja lisätä myyntiä. Siksi kauppiaan kannattaa tietää perusasiat siitä, miten lööppeihin päästään sekä siitä, miten niistä tarvittaessa päästään pois.


Kohderyhmä

Kauppiaat


Koulutuksen kesto

60min koulutus + 15min aikaa kysymyksille


Aikataulu ja sijainti
Teams
9.10.2024 klo 13-14

Pääsisältö ja toteutustapa

Tässä koulutuksessa kuulet käytännönläheisiä ja helppoja vinkkejä siihen, miten asioida median kanssa, lähestyä toimittajia ja muotoilla helposti kiinnostavia juttuaiheita. Lisäksi kerromme, miten vältetään kriisit, somekohut ja muut haastavat viestintätilanteet ja mitä sitten tehdään, jos sellainen kuitenkin kaikesta varautumisesta huolimatta sattuu osumaan kohdalle. Huomioimme koulutuksen sisällössä myös ennakkokysymyksenne ja toiveenne.

Ilmoittaudu tästä.

Koulutus tallennetaan ja se on nähtävissä koulutuksen jälkeen pienellä viiveellä näiden linkkien takaa: Kauppiassivuilta, K-netistä ja Deskistä.

Lisätietoja:  
viestinta@kesko.fi 

Mikäli toivot henkilökohtaista palautetta kauppasi sosiaalisen median läsnäolosta ja sisällöistä, laitathan tiedot oman kauppasi some-kanavista kouluttajille etukäteen (viestinta@kesko.fi), niin he voivat tutustua niihin.


Hinta
Maksuton