Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Aikajana 1 perusteet

Verkkokoulutus/Teams/Webinaari/Video
Verkkokoulutus/Teams/Webinaari/Video

Aikajana on työvuorosuunnitteluohjelma, jonka avulla voit vähentää työvuorojen suunnitteluun, raportointiin ja palkkatietojen keräämiseen kuluvaa aikaa. Ohjelmisto antaa mahdollisuuden tehostaa yrityksesi tärkeimmän resurssin, henkilöstön, oikeaa kohdentamista.

Tavoite

Tämä koulutus antaa hyvät valmiudet käyttää Aikajanaa ja tehostaa kauppasi työvuorosuunnittelua. Koulutuksessa perehdytään Aikajanan peruskäyttöön: opit mm. perustamaan henkilöt ja osastot, suunnittelemaan työvuoroja sekä muodostamaan tuntiaineistot palkanlaskentaan ja tarvittaessa myös kirjanpitoon. Koulutuksen aikana teet kauppasi Aikajanaan perusasetukset, minkä ansiosta ohjelma on käyttövalmis heti koulutuksen jälkeen.


Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu uusille Aikajanan käyttäjille ja niille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan ohjelman käytössä.


Koulutuksen kesto

2 x 2h


Aikataulu ja sijainti

Pääsisältö ja toteutustapa

Aikajana työvuorosuunnitteluohjelman peruskäyttö. Nämä koulutukset toteutetaan online-yhteydellä Microsoft Lynciä käyttäen. Voit siis osallistua koulutukseen nettiyhteyden kautta missä vain oletkin, kunhan sinulla on koneellasi Microsoft Lync Attendee -sovellus sekä käytössäsi kuulokkeet mikrofonilla (tai erikseen mikrofoni ja kaiutin). 

Hinta 
150€/hlö +alv (sisältää koulutuskokonaisuuden 2 x 2 tuntia + 2 lisätuntia tarvittaessa)

Ilmoittautuminen

Seuraavaa toteutusta ei vielä ole aikataulutettuna.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Sitä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan, veloitamme koko koulutushinnan.

Online-koulutukseen mahtuu 3-8 osallistujaa, ja koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kolme.

Muutokset koulutuskalenterissa ovat mahdollisia.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja aikatauluista
K-Academyn koulutuspalvelut
k-academy@kesko.fi
p. 01053 29530

Lisätietoja järjestelmään liittyen
Aikajana-neuvonta
aikajana@kesko.fi
p. 01053 25899