Koulutuksessa syvennytään laajemmin kalankäsittelyyn, erityisesti tuontikaloihin ja äyriäisiin sekä niiden merkitykseen kalatiskin valikoimamielikuvassa. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat työskennelleet jo pidempään kalaosastolla ja haluavat oppia lisää erikoisempien kalojen ja äyriäisten myynnin mahdollisuuksista. Koulutuksessa valmistetaan ja maistellaan useita eri mereneläviä.
HUOM. Koulutus oli aikaisemmin nimeltään Tuontikala- ja äyriäiskoulutus
Koulutuksessa keskitytään merenelävien oikeanlaiseen valmistukseen ja käsitellään kaupallisesti potentiaalisia mereneläviä. Koulutuksen avulla opiskelija saa varmuutta merenelävien käsittelyyn, ruokaosaamiseen sekä asiakastilanteisiin.
Peruskalankäsittelyn jo osaavat kalaosaston työntekijät, kalamestarit, myymäläpäälliköt ja kauppiaat (lohen fileointi yms.).
2 päivää klo 9.00-16.00
Merenelävien käsittely, ruuan valmistus ja maistelu.
Ilmoittautuminen
Ennen ilmoittautumista keskustelethan esihenkilösi/kauppiaasi kanssa koulutukseen osallistumisesta.
Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Ilmoittautuminen sulkeutuu kolme viikkoa ennen koulutuksen alkua.
12.-13.11.2024 Helsinki, ilmoittautuminen päättyy 22.10.2024
26.-27.11.2024 Oulu, ilmoittautuminen päättyy 5.11.2024
Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.aikoacademy.fi/koulutukset/kalankasittely-tuontikala-ja-ayriaiskoulutus/
Salasana: KESKO
Koulutuksen järjestäjä
Aiko Academy.
Yhteyshenkilö asiakkuuspäällikkö Elise Yli-Hyövälti
elise.yli-hyovalti(at)sasky.fi
050 441 5774
Kouluttaja
Antti Reinikainen
puh. 010 532 4919
Kalatukku E.Eriksson
Lisätietoja koulutuksesta
kaupankoulutukset@kesko.fi