Reinin lihakoulussa perehdymme monipuolisesti lihaosaston tärkeimpiin kaupallisiin tuotteisiin sekä niiden myynti- ja esittelyvinkkeihin.
Koulutuksen jälkeen olet saanut tasokkaan yleistietopaketin lihaosastolle sekä syventäviä opintoja esimerkiksi naudan erikoisleikkuut - jaksossa.
Lihaosastolla työskentelevät
Useita videoita, yhteensä noin 40 min.
Videoita voit katsella silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
Videosarjassa perehdytään seuraaviin aiheisiin:
• Nauta (paistit, fileet, entrecote, erikoisleikkuut)
• Porsas (Mallaspossu, joulukinkut)
• Karitsa (ruhon monipuolinen käyttö, jauheliha)
• Siipikarja
• Dynovalmiit (burgerpihvit, pihvit, raakamakkarat)
Pääset verkkokoulutukseen tästä.