Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Reinin Lihakoulu

1009
Verkkokoulutus/Teams/Webinaari/Video

Reinin lihakoulussa perehdymme monipuolisesti lihaosaston tärkeimpiin kaupallisiin tuotteisiin sekä niiden myynti- ja esittelyvinkkeihin.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen olet saanut tasokkaan yleistietopaketin lihaosastolle sekä syventäviä opintoja esimerkiksi naudan erikoisleikkuut - jaksossa.


Kohderyhmä

Lihaosastolla työskentelevät


Koulutuksen kesto

Useita videoita, yhteensä noin 40 min.

Videoita voit katsella silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Aikataulu ja sijainti

Pääsisältö ja toteutustapa

Videosarjassa perehdytään seuraaviin aiheisiin:
• Nauta (paistit, fileet, entrecote, erikoisleikkuut)
• Porsas (Mallaspossu, joulukinkut)
• Karitsa (ruhon monipuolinen käyttö, jauheliha)
• Siipikarja
• Dynovalmiit (burgerpihvit, pihvit, raakamakkarat)

 

Pääset verkkokoulutukseen tästä.