Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Palvelutiskimyyjäkoulutus Palvelutiskillä tapahtuvaan myyntityöhön (35 osp osatutkinto)

Tutkintotavoitteiset koulutukset

Kun myyjää kiinnostaa palvelutiskillä toimiminen: syksyllä starttaa Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen (osatutkinto). Mahdollisuus suorittaa koko tutkinto perustutkinnosta tai ammattitutkinnosta.

Tavoite

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan perustutkinnon osatutkinnon, jolla he kehittävät osaamistaan palvelutiskityöskentelyssä, lisäksi osallistujat voivat hyödyntää osatutkintoa tulevissa ammattiopinnoissaan.

Koulutuksessa painotetaan asiakaspalvelu- ja myyntitaitojen merkitystä palvelutiskillä ja taitoa tarjota asiakkaalle tuote vaihtoehtoja tilannetajuisesti.

Koulutuksessa perehdytään tuotetuntemukseen, perusruoanvalmistukseen sekä opitaan kalan, lihan ja muiden raaka-aineiden käsittelyä. Lisäksi tutustutaan raaka-aineiden sesonkeihin, tuotteiden esille laittoon, pakkaamiseen sekä lisämyynnin tekemiseen.


Kohderyhmä

Palvelutiskimyyjä koulutus soveltuu erinomaisesti kaupan- ja palvelualan tarpeisiin. Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka toimivat ruokakaupan asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin työtehtävissä ja joilla on aitoa kiinnostusta ruokaan ja mahdollisuus työssäoppimiseen palvelutiskillä.


Koulutuksen kesto

Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen.
Arvioitu keskimääräinen suorittamisaika on 6 kk - 1 vuosi.


Aikataulu ja sijainti

Jatkuva haku, koulutus käynnistyy lokakuussa 2019


Pääsisältö ja toteutustapa

12 lähiopetuspäivää Amiedussa ja lisäksi osaamista syvennetään työssäoppimisessa
• asiakaspalvelu osana asiakaslähtöistä liiketoiminnan kokonaisuutta
• asiakaspalvelu eri kanavissa kielitaitoa hyödyntäen (Ruotsi ja Englanti)
• asiakastyytyväisyyden ja myönteisen asiakaskokemuksen edistäminen
• päivittäisten työtehtävien aikataulutus ja suunnittelu
• raaka-aineiden vastaanotto, varastointi ja käsittely
• palvelutiskillä myytävien tuotteiden esivalmistelu ja esille laitto
• myy ja opastaa palvelutiskillä asiakkaita tuotteiden valinnassa, käyttötarkoituksessa ja ruoanvalmistuksessa
• oman osaamisen arviointi ja työyhteisön jäsenenä toimiminen
• hygieniapassikoulutus- ja testi (tarvittaessa)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tämän linkin kautta.

Hinta

Oppisopimuskoulutus on maksutonta työnantajalle ja opiskelijalle.

Kouluttaja

Hilkka Peltola
020 7461 611
hilkka.peltola@amiedu.fi