Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Leivän tarvesuunnittelun parhaat käytännöt Teams-valmennus

Verkkokoulutus/Teams/Webinaari/Video
Verkkokoulutus/Teams/Webinaari/Video

Avoin koulutus kaikille leivän tarvesuunnittelua tekeville sekä sitä vielä harkitseville. Koulutuksessa käydään läpi leivän
tarvesuunnittelun perusteita/erityispiirteitä sekä parhaiksi havaittuja käytäntöjä.

Tavoite

Tavoitteena tarjota työkaluja oman leipäosaston tilaustoiminnan tehostamiseen tarvesuunnittelun kautta.


Kohderyhmä

Osastovastaavat, myyjät


Koulutuksen kesto

1 h


Aikataulu ja sijainti
Teams
Tiistai 9.3.2021 klo 12-13
Teams
Maanantai 12.4.2021 klo 12-13
Teams
Tiistai 18.5.2021 klo 13-14

Pääsisältö ja toteutustapa

- Yleistä leivän tarvesuunnittelusta
- Tarvesuunnittelun edut kaupalle
- Mitä tarvesuunnittelu vaatii kaupalta
- Käytännön tekemisiä
- Raportointi / muut välineet
- Tarvesuunnittelun käyttöönotto

Linkit koulutuksiin:
Tiistai 9.3.2021 klo 12-13
Maanantai 12.4.2021 klo 12-13
Tiistai 18.5.2021 klo 13-1

Valmennus on maksuton

Valmentajat:
Kaupan palvelut/ Jyrki Viitala ja Tapani Körkkö