Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Kalaruoan valmistuskurssi

Lähi/Monimuotokoulutus

Tämä kurssi on tarkoitettu palvelutiskillä työskenteleville henkilöille, jotka haluavat laajentaa ruokaosaamistaan kalassa. Kurssi monipuolistaa tuotetuntemusta kalan ja äyriäisten käytön suhteen ruoanvalmistuksessa.

Tavoite

Kurssi tähtää ruokaosaamisen kasvattamiseen. Sen tavoitteena on laajentaa osallistujien kalaosaston raaka-ainetuntemusta sekä vahvistaa kalaruokien
valmistustaitoja. Kurssilla käsitellään monipuolisesti eri raaka-aineita mm. kuha, siika, kirjolohi, turska ja sinisimpukka.


Kohderyhmä

Palvelutiskillä työskentelevät henkilöt


Koulutuksen kesto

Aikataulu ja sijainti

Pääsisältö ja toteutustapa

Lähiopetus.
Ruoanvaliton lisäksi perehdytään seuraaviin asioihin:
- Raakana syötävät kalat vs kypsennystä vaativat kalat
- Kalan terveellisyys
- Kalan rasvapitoisuuden ja luontaisen maun soveltuvuus eri kypsennysmenetelmillä
valmistettavaksi
- Kypsyysaste (aika, lämpötila, menetelmät)

Ilmoittautuminen

Koulutukset perutaan kouluttajavaihdoksen vuoksi.

Uusi ajankohta kevät 2020.

Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

Koulutus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään kymmenen. Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, siitä ilmoitetaan kaksi viikkoa aiemmin.

Hinta

Koulutukselle on haettu AKS:n tukea.
Tuen jälkeen koulutuksen hinta 140 euroa + alv.

Hinta sisältää aamupalan, sekä ruokailun yhdessä valmistetuista kalaruuista.

 

Lisätiedot

Taru Spring
050 4610 227
taru.spring@kesko.fi