Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Kalankäsittelykoulutus

Lähikoulutus
Lähikoulutus

Koulutus on suunnattu K-Citymarketien, K-Supermarketien ja K-Marketien kalamyyjille, jotka haluavat kehittyä kalankäsittelytaidoissaan. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista kalankäsittelystä.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on innostaa kalan käsittelyyn ja monipuoliseen myyntityöhön sekä vahvistaa kalan raaka-ainetuntemusta ja kalankäsittelytaitoja. Lisäksi tavoitteena on antaa lisää valmiuksia asiantuntevaan tuoreen kalan myyntityöhön. Koulutuksessa tutustutaan kalamarkkinan ajankohtaisiin ilmiöihin ja haasteisiin.


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu K-Marketien, K-Supermarketien ja K-Citymarketien kalaosaston työntekijöille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista kalankäsittelyssä.


Koulutuksen kesto

2 päivää klo 9-16


Aikataulu ja sijainti
29.-30.9.2020
Tampere, Tampereen ammattikorkeakoulu; Catering-studio, Kuntokatu 3, Tampere

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutus toteutetaan 10-12 hengen ryhmälle käytännönläheisenä koulutuksena innostaen, kannustaen ja rohkaisten tuoreen kalan myyntiin ja myynnin kehittämiseen. Koulutuskokonaisuus sisältää paljon käytännön työskentelyä yhdessä pari- ja ryhmätöinä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Hinta 

Koulutusten toteuttamiseen on haettu Ammattikasvatussäätiöltä tukea. Tuen jälkeen kaupan kustannukset ovat 295 euroa (+ alv 24 %) per henkilö. Hinta sisältää koulutuksen ja ruokailut. Kauppias vastaa matkakustannuksista. 

Koulutus toteutetaan 10 osallistujalla viimeistään 2 viikkoa ennen ko. toteutusta

Kouluttaja

Emmi Niemelä