Koulutus on suunnattu K-Citymarketien, K-Supermarketien ja K-Marketien kalamyyjille, jotka haluavat kehittyä kalankäsittelytaidoissaan. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista kalankäsittelystä.
Koulutuksen tavoitteena on innostaa kalan käsittelyyn ja monipuoliseen myyntityöhön. Koulutuksen jälkeen opiskelija osaa käsitellä yleisimpiä kaloja, sekä tuntee eri kalalajien ominaisuudet ja osaa antaa asiakkaille ohjeita liittyen kalan käsittelyyn ja valmistukseen. Keittiöosuudessa opetetaan valmistamaan kotimaisia kalalajeja erilaisilla tekniikoilla.
Koulutus on tarkoitettu uusille kalaosaston työntekijöille, joilla ei ole aikaisempaa osaamista kalankäsittelystä.
2 päivää klo 9.00-16.00
Koulutus toteutetaan 10-12 hengen ryhmälle. Koulutuksessa käsitellään eri kalalajeja ja valmistetaan niitä eri tavoin. Koulutuskokonaisuus sisältää käytännön työskentelyä pareittain.
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.aikoacademy.fi/koulutukset/kalankasittely-tuontikala-ja-ayriaiskoulutus/
Oulu 8.-9.10.2024, Ilmoittautuminen päättyy 17.9.2024
Helsinki 5.-6.11.2024, Ilmoittautuminen päättyy 15.10.2024
Salasana: KESKO
Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Ilmoittautuminen suljetaan, kun koulutus on täynnä. Ilmoittautuminen sulkeutuu viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuksen alkua.
Ennen ilmoittautumista keskustelethan esihenkilösi/kauppiaasi kanssa koulutukseen osallistumisesta.
Koulutuksen järjestäjä:
Aiko Academy.
Yhteyshenkilö asiakkuuspäällikkö Elise Yli-Hyövälti
elise.yli-hyovalti(at)sasky.fi
050 441 5774
Kouluttajana toimii Antti Reinikainen 010 532 4919
Lisätietoja
Hinta
Koulutusten toteuttamiseen on haettu Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiöltä tukea. Tuen jälkeen kaupan kustannukset ovat 370 euroa + alv per henkilö. Hinta sisältää koulutuksen ja ruokailut. Kauppias vastaa matkakustannuksista.