Haluatko tietoa eri juustotyypeistä, makupareista ja juustojen esillepanoista? Tämä koulutus ja nämä videot ovat juuri sinulle.
Koulutuksesta saat tietoa eri juustotyypeistä ja niiden ominaisuuksista, eri juustojen makupareista sekä vinkkejä ja ohjeita juustojen pilkkomiseen ja esillepanoon kaupassa. Opit myös juustotarjottimen koostamisen perusasiat.
K-ruokakauppojen henkilökunta
Useita videoita, yhteensä noin 30 minuuttia.
Koulutus on verkkokoulutus, joka on aina opiskeltavissa.
Koulutus sisältää seuraavat videot:
1. Sarjan esittely
2. Pehmeät herkuttelujuustot
3. Puolikovat juustot
4. Kovat juustot
5. Työvälineet
6. Hygienia ja puhtaus
7. Makuparit
8. Juustotarjottimen rakentaminen
9. Kalusteet ja esillepanot
10. Alalle syntynyt
11. Herkuttelujuustojen valmistus
Pääset kirjautumaan verkkokoulutuksiin tästä.
Hinta
Maksuton