Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

K-kaupan herkuttelujuustot

1009
Verkkokoulutus/Teams/Webinaari/Video

Haluatko tietoa eri juustotyypeistä, makupareista ja juustojen esillepanoista? Tämä koulutus ja nämä videot ovat juuri sinulle.

Tavoite

Koulutuksesta saat tietoa eri juustotyypeistä ja niiden ominaisuuksista, eri juustojen makupareista sekä vinkkejä ja ohjeita juustojen pilkkomiseen ja esillepanoon kaupassa. Opit myös juustotarjottimen koostamisen perusasiat.


Kohderyhmä

K-ruokakauppojen henkilökunta


Koulutuksen kesto

Useita videoita, yhteensä noin 30 minuuttia.


Aikataulu ja sijainti

Pääsisältö ja toteutustapa

Koulutus on verkkokoulutus, joka on aina opiskeltavissa.

Koulutus sisältää seuraavat videot:
1. Sarjan esittely
2. Pehmeät herkuttelujuustot
3. Puolikovat juustot
4. Kovat juustot
5. Työvälineet
6. Hygienia ja puhtaus
7. Makuparit
8. Juustotarjottimen rakentaminen
9. Kalusteet ja esillepanot
10. Alalle syntynyt
11. Herkuttelujuustojen valmistus
                                                                          

Pääset kirjautumaan verkkokoulutuksiin tästä.

Hinta
Maksuton