Hävikin ehkäisyyn voidaan vaikuttaa monin eri tavoin kaupan työssä. Tärkein osa hävikin hallinnassa on tilausmäärän ja valikoiman sopivuus sekä oikea-aikaisuus kaupan asiakkaille. Tässä koulutuksessa saat vinkkejä tilausmäärän ja tarvesuunnittelun huoltamiseen hävikin hallinnan näkökulmasta. Saat herätteitä myynnin tekemisen ja hyväksytyn hävikin tason suhteesta. Ymmärrät valikoiman hallinnan merkityksen hävikin hallinnassa. Hävikin hallinta on vastuullisteko käytännössä.
Koulutuksen tavoitteena on antaa yleiskatsaus mitä hävikki on, ja miten omalla toiminnalla voi vaikuttaa hävikin ehkäisyyn.
K-ruokakauppojen myyjät ja osastovastaavat
N. 15 minuuttia
Verkkokoulutuksen voi suorittaa itselle sopivana ajankohtana.
Verkkokoulutus on syventävän tason tietoa hävikin hallinnasta. Koulutuksen jälkeen sinulla on ymmärrys miten valikoima ja tilaaminen vaikuttavat hävikin ehkäisyyn. Koulutus on tarkoitettu tilausvastuullisille, sekä valikoimapäätöksiä tekeville kaupan henkilöille.
Verkkokoulutukseen pääset tästä.