Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Liiketoiminnan ammattitutkinto, päivittäistavarakaupan myyjille suunnattu koulutus

1010
Monimuotokoulutus

Koulutuksessa opiskelet päivittäistavarakaupan kustannustehokasta asiakaspalvelua ja myyntiä erilaisten ruokaan liittyvien teemojen kautta. Opit suosittelemaan asiakkaille sesonki-, sadonkorjuu- ja trendituotteiden käyttöä ruoan valmistamisessa. Valmistamme ruokaa mm. hedelmistä, vihanneksista, kalasta, lihasta ja riistasta. Osallistu ja haasta itseäsi kokeilemaan rohkeasti uusia asioita!

 

HUOM! korona-viruksesta johtuen lähipäivät toteutetaan etäopetuksena toistaiseksi. Ilmoittautumiset tutkintotavoitteisiin koulutuksiin ovat auki normaalisti, eli koulutuksiin voi ilmoittautua ja osallistua. Opiskelijoihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja heitä ohjeistetaan toimimaan uusilla tavoilla.

 

Tavoite

Liiketoiminnan ammattitutkinto myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla voit kehittää osaamistasi

  • päivittäistavarakaupan asiakaspalvelu- ja
  • myyntitehtävissä sekä
  • tuoteryhmätuntemuksessa.

 

Koulutuksen aikana perehdyt kaupan toimintaympäristöön, alan markkinoihin ja kilpailutilanteeseen, tuloksellisen toiminnan suunnitteluun ja seurantaan sekä kustannustehokkaaseen toimintaan. Lisäksi opit suunnittelemaan, toteuttamaan, seuraamaan ja arvioimaan myynti- ja asiakaspalvelutyötäsi päivittäistavarakaupassa eri tuoteryhmissä.


Kohderyhmä

Koulutus soveltuu erinomaisesti kaupan ja palvelualan tarpeisiin ja henkilöille, jotka vastaavat esim. tuoteryhmästä. Tutkinto soveltuu erinomaisesti myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille.

Tutkinto suoritetaan aidoissa työympäristöissä ja käytännön työtehtävissä. Koulutus sopii sinulle, joka työskentelet asiakaspalvelun ja myynnin vastuullisissa tehtävissä päivittäistavarakaupassa, ja sinulla on työkokemusta osaamisen hankkimistavasta riippumatta. Työtehtäväsi sisältävät osa-alueita seuraavista tehtävistä: myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelua ja toteuttamista, asiakaskokemuksen kehittämistä ja tuoteryhmätyöskentelyä. Lisäksi ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja yhden vieraan kieleen taitoa.


Koulutuksen kesto

n. 1 - 1,5 vuotta


Aikataulu ja sijainti
30.11.2021 Helsinki
26.1.2022 Helsinki
2.2.2022 Helsinki
20.4.2022 Helsinki

Pääsisältö ja toteutustapa

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden.

Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, työnantajan ja koulutuksen järjestäjän kesken.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Tutkinnon voi suorittaa joko oppisopimuskoulutuksena tai koulutussopimuksella. Oppisopimuskoulutus edellyttää, että sinulla on työnantaja (tai olet jo työsuhteessa), jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen koulutuksen ajaksi. Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella kouluttamiseen soveltuvan työnantajan kanssa. Koulutussopimuksessa sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan vaan työskentelet ja suoritat tutkintoa opiskelijan roolissa.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Linkki tutkinnon e- perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/rakenne

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tästä

Hakemusten pohjalta sovimme haastatteluista, joissa selvitämme valmiutesi tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. Ilmoitamme opiskelijavalinnoista henkilökohtaisesti.

Hinta 
Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle ilmainen.

Kouluttaja ja yhteystiedot
Hilkka Peltola
kouluttaja
040 1979435
hilkka.peltola@taitotalo.fi

Koultuksen toteuttaja

1.1.2020 alkaen: Taitotalo (entinen Amiedu).