Asset 3iconsDotsdownload131iconsknive-forkK_gridiconstag

Remonttimestari

1007
Lähikoulutus

Valmennuksen tavoitteena on suorittaa K-Raudan Remonttimestaritutkinto omassa työympäristössä. Tietopuolinen koulutus täydentää tutkinnon suorittajan ammatillista osaamista ja kehittää koulutettavan omaa sekä koko kaupan toimintaa. Kun Remonttimestari saa varmuutta työskentelyynsä ja konkreettisia työkaluja päivittäiseen työhönsä, se näkyy ammattimaisempana toimintana asiakkaalle. Tulokset näkyvät nopeasti kaupan toiminnassa esimerkiksi toiminnan tavoitteellisuudessa, projektimyynnissä ja asiakaskokemuksessa. Remonttimestari- valmennus tähtää kouluttamaan K-Raudan myyjän toimimaan remonttipalvelun vetäjänä kaupassa eli Remonttimestarina.

Tavoite

Remonttimestaritutkinnon suorittaneella on osaamista myydä, suunnitella ja toteuttaa onnistuneesti asiakkaan remontti. Hänellä on perustiedot remontoinnista ja remontointiin liittyvistä vaiheista, vastuista sekä asetuksista. Remonttimestaritutkinnon suorittaneilla on hyvät myynnilliset valmiudet, laskenta- ja kateymmärrys ja hän osaa viedä ammattimaisesti remonttiprojektit läpi, jotta kokemus asiakkaalle on yllättävän helppo.
 
Remonttimestarin työssä onnistuminen edellyttää
• Järjestelmällisyyttä ja tuloshakuisuutta
• Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
• Myyntiprosessin hallintaa
• Aktiivisuutta ja oma-aloitteellisuutta projektin läpiviennissä


Kohderyhmä

K-Raudan myyjät


Koulutuksen kesto

Kokonaiskesto on noin 6 kk. Koulutuksen aikana toteutetaan kehittämistehtävä.  


Aikataulu ja sijainti
Teams
12.9.2022 klo 10-11
Helsinki Taitotalo
6.10.2022 klo 9-16
Teams
16.11.2022 klo 9-13
Teams
14.12.2022 klo 9-13
Helsinki Taitotalo
11.1.2023 klo 9-16

Pääsisältö ja toteutustapa

Pääsisältö ja toteutustapa

Yhdistelmä lähivalmennusta ja Teams-tapaamisia, joiden välillä asioita harjoitellaan omassa työssä. Valmennuksen sisältöä uudistetaan parhaillaan ja  tarkemmat tiedot julkaistaan kevään aikana.

Hinta

Koulutuksen hinta 800€ + alv. Hinta sisältää kokouspaketin lähipäiville. Kauppa vastaa koulutettavan matkakuluista sekä työajan palkasta.

Kouluttajat

Taitotalon ja K-Rauta-ketjun asiantuntijat

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu syyskuussa 2022 alkavaan valmennukseen tästä.